Üzletberenedezések

Egyedi készítésű prémium üzleti berendezés

Cégünk célja hogy ügyfeleink számára egyedi megoldásokat kínáljon akár egyedi bútor vagy iroda/üzletberendezésről legyen is szó. Sikerünk kulcsa nem más, mint szakmai felkészültség, pontos tervezés, komoly tapasztalat és a munkánk felé való elhivatottságban rejlik.

Egyedi bútorok

Előnye, hogy az adott helyre pontosan illeszkedik mind méretben, mind stílusban. Ezen felül segítünk kiegészíteni elképzeléseit saját ötleteinkkel és javaslatainkkal, hogy frissen elkészült bútorzata, még praktikusabb legyen az Ön, és környezete számára.

Polc rendszerek

Magas teherbírású polcrendszerek és kiegészítőket kínálunk, minden típusú kereskedelmi egység részére .

Vendéglátóipari egységek / Üzletberendezések

Az általunk készített üzletberendezések fém, üveg és főként fa/bútorlap elemekre épül. Megrendelőink kiválaszthatják az alapanyagokat, színeket, de látványterveket, egyedi megoldásokat és ötleteket is kínálunk a kitűzött cél elérésének érdekében.

Irodák

Célunk, hogy Ön és munkatársai kellemes környezetben végezhessék munkájukat, ezért arra törekszünk, hogy a testreszabott bútorainkkal megteremtsük az ideális munkakörnyezetet. Kívánságaira, és minden apró részletre ügyelve készítjük el irodája teljes berendezését.

Miért jobb az egyedi bútor mint a sorozatgyártott?

  • A brandjével tökéletesen harmonizáló bútorokkal teheti még vonzóbá termékeit a vásárlók számára
  • A méretre szabott bútor helyigénye, funkcionalitása és üzletébe való esztétikai beolvadása maximálisra növelhető, az személyre szabott tervezésnek köszönhetően
  • A bútor tartósabb és sok esetben olcsóbb, mint a kereskedelmi forgalmazásában kapható, nem egyedi méretre és igény szerint gyártott bútorok.
  • Különleges technikai megoldások kérhetők, például egy szekrény hangtalan fiók záródása
  • Fizikálisan megjelenítheti egyéniségét, saját elképzeléseit maradéktalanul megvalósíthatja.
  • Egyedi gyártás esetén kiválaszthatja a termékek színét, anyagát, stílusát. Ha Önnek úgy tetszik, akár egymásnak teljesen ellentmondó színeket és stílusokat kombinálhat össze.