Egyedi konyhabútor készítés

Országos kiszállítással

Ingyenes konyhafelmérés
A felméréskor a lehető legnagyobb gondossággal járunk el, ami megkönnyíti a további folyamatokat, egy csodás bútor elkészítéséhez. Ha már adottak a kiállások, akkor azokat vesszük figyelembe. Abban az esetben, ha még nincsenek, egy tervezetet készítünk az ideális kiállásokról.
Ingyenes konyhafelmérés
1
Tervezés / Konyha 3D látványterv
A megbeszélés folyamán, felmérjük az igényeit, tanácsokat adunk, majd a kiválasztott stílusnak megfelelően elkészítjük a 3D-s látványtervet. Amikor a terv elnyerte tetszésüket, indulhat a konyhabútor legyártása.
3d konyha látványterv
2
Egyedi konyhabútor elkészítése
A prémium alapanyagok és szerelvények megrendelésre kerülnek. A legyártott elemek összeszerelésre kerülnek, majd kipróbált, kitakarított állapotban kerülnek csomagolásra.
egyedi konyhabútor gyártás
3
Konyhabútor beszerelése
A pontos felmérésnek köszönhetően gyorsan, precízen megtörténik a konyhabútor beépítése. Munkaterületünket folyamatosan tisztán tartjuk és a munkálataink végeztével úgy adjuk át, hogy az használatra készen áll.
konyhabútor beszerelés
4

Konyhabútor színek

Minden igényt képesek vagyunk kiszolgálni a színek terén is. Válassza ki konyhabútor színpalettáink közül az Ön számára legszimpatikusabbat vagy állítson össze saját színösszetételt. A mostanában legnépszerűbb konyha színek a következők.

fehér

fekete

zöld

cseresznye

juhar

vajszínű

bézs

calvados

fekete fehér

fekete barna

fehér barna

fehér bézs

Konyhabútor fajtái

Konyhabútor formák

Konyhabútor stílusok

Konyhabútor anyagok

Legkedveltebb konyha stílusaink jellemzői

Modern konyha stílus

Klasszikus konyha stílus

Rusztikus konyha stílus

Kérjen árajánlatot az ország bármely területén

Egyedi konyhabútor elkészítésére